Brief aankondiging 2021

Drachten, 7 juli 2021


Beste Relatie,
De afgelopen 30 jaar is Pro Facilities gegroeid tot een begrip in de audio- en video branche. Dankzij de honderden klanten, freelancers, artiesten en opdrachtgevers zijn wij in staat geweest om als kennispartij vol passie bij te dragen aan duizenden producties in binnen- en buitenland. Aan deze periode komt een einde. Wij hebben met het oog op de toekomst besloten onze activiteiten met een samenwerking te splitsen in verkoop en verhuur. Deze beslissing volgt op een lange periode van strategisch afwegen waarbij het doel was, en is, om onze kwaliteit te kunnen waarborgen op lange termijn.
Per 7 juli gaan we daarvoor een partnership aan met twee grote partijen in Noord-Nederland waarmee we de afgelopen jaren een goede samenwerking hebben opgebouwd: PRO AV en Mertens AVR.


Wat betekent dit precies voor u als klant of partner? 


De activiteiten vanuit Drachten komen hiermee te vervallen. 


PRO AV in Sneek* neemt al onze verkoop-, installatie- en reparatie-service werkzaamheden over. 

Info: www.pro-av.nl

tel: 0515-434027

email: info@pro-av.nl


Mertens AVR** neemt al onze verhuur voor hoog niveau live (orkest)audio, festivals en video over.

Info: www.mertens-avr.nl

tel: 050-5776909

email: info@mertens-avr.nl


Wij waarderen het door u gestelde vertrouwen in ons enorm! De afgelopen maanden hebben wij daarom met zorg voorbereidingen getroffen om u met onze nieuwe partners in de toekomst de beste diensten te kunnen leveren.


Rest mij als directeur niets anders dan u oprecht te bedanken voor 30 bijzondere, prachtige en avontuurlijke jaren onder de namen ‘Sound by Ron’ en ‘Pro Facilities’. Voor mij persoonlijk, en voor mijn team, was het een grote eer om met u te mogen samenwerken. 

In de toekomst hoop ik dat met de nieuwe partners te mogen blijven doen.

Ik zelf blijf bezig met realisatie van films en video projecten alsmede adviezen hiervoor. Informatie hierover vindt u op www.ronaerts.nl


Namens Pro Facilities BV

Ron Aerts


*PRO AV te SNEEK, sinds 1993 werkend als AV professionals onder de naam “Inferno AV” hebben dit moment tevens aangegrepen om een naamswijziging door te voeren. Wij werkten al regelmatig samen en daardoor was de samenwerking in deze tak vanzelfsprekend.
PRO AV heeft net als wij, een groot afzetgebied voor audio-, video- en lichtapparatuur. Marco Otten gaat hun team versterken en met onze samengestelde knowhow én mankracht kunnen we, vanuit het pand in Sneek, volwaardige verkoop-, installatie- en reparatie-service verlenen.


**Mertens AVR, te EELDE is het meest toonaangevende verhuur bedrijf van Noord-Nederland op het gebied van professionele live-events voor audio, licht en video. Vanuit het net verbouwde bedrijfspand in Eelde, bedient Mertens AVR theaters, congressen en festivals door heel Europa. Ook bij hen is high-quality equipment én de mensen die er verstand van hebben, doorslaggevend voor constante kwaliteit en visie naar de toekomst. Voor concert- en congres-audio/licht/video, losse apparatuur, festival ondersteuning en lange termijn projecten kunt u terecht bij Mertens AVR.