leeghwater

Leeghwater Openlucht spektakel.

één van de meest spraakmakende producties van het afgelopen decennium. Live muziek, tientallen acteurs, gigantische decorstukken, 45.000m2 speelvlak, tienduizenden liters opspuitend zeewater, eb, vloed, regen en wind. Alles was er, vooral dat laatste...

De "open-air factoren" daagden de techniek voordurend uit. Echter ging het geluid van de show gewoon door met zender- en geluidstechniek van Pro Facilities. De honderden auto's waarin het publiek rondom de haven het stuk konden volgen werden voorzien van geluid én een simultaan uitzending met aanvullende informatie op de autoradio!

Hoofdrolspeler Bert Visscher snelde op zijn waterscooter van de ene naar de andere plek in regen en wind terwijl het orkest speelde en de andere acteur soms honderden meters verderop met hem het dialoog ingingen. Dit is geen sinecure en we hebben er ook goed over nagedacht. Dat kan alleen met de bagage van (m)eerdere 'afwijkende' producties waar Pro Facilities de technische diensten en apparatuur voor heeft geleverd.

Copyright Pro Facilities