Film

Wat wilt u graag laten zien?

Pro Facilities maakt films en video's. De afgelopen jaren realiseerden of ondersteunden wij een divers scala aan producties voor zowel de corperate als de entertainment industrie. Wij werken met state-of-the-art apparatuur en vanwege een eigen verhuurafdeling met grote variëteit en een technische dienst, zijn er veel mogelijkheden. Ook binnen úw budget.

BEDRIJFSFILMS

Laat zien waarvoor men úw dienst of product moet kiezen. Wat de kijker vindt staat voorop. Mensen aan het werk die passie en kennis uitstralen zijn de drive van uw film.

Het hele technische en creatieve proces geschiedt in-huis met korte lijnen.

SPEELFILMS

Maak een eigen (korte) film met de dynamiek  van een heuse speelfilm, ook achter de schermen.

Met 'story telling' wordt uw boodschap op een  speelse, of juist serieuze  wijze in een kijkervaring gezet die boeit en blijft hangen.

Tevens bedienen wij de entertainment film industrie.

MULTICAM EN LIVESTREAM

Wij faciliteren complete, mobiele  setups met meerdere HD camera's  voor  live-TV uitzending, internet streaming, ledwalls en videoschermen. Live chats en polls kunnen realtime worden weergegeven.

Congressen,  theatershows en concerten kunnen worden geregistreerd, met professionele (multitrack) audio. 

EDITING EN MASTERING

In onze studio doen wij montage, coloring en mastering en hiermee gaan wij tot bioscoop niveau, inclusief dolby 5.1 surround geluid met audio mixage tot 128 kanalen. Digitaliseren en optimaliseren  van oude VHS, Betamax en Betacam, maar ook nog  Full color DVD's produktie behoren tot de mogelijkheden. 

CAMWORK

Wij bieden ondersteuning en leveren camerawerk en/of - apparauur voor derden.

Steadicam en Cablecam zijn een specialisatie, ook in rijdende of varende voertuigen.