AVL Rent&Sales

Welke techniek heeft u nodig?

Met een stevige verhuurafdeling bedient Pro Facilities  bedrijven, overheid  en de entertainment markt met zeer uiteenlopende opdrachten op gebied van geluid-, licht- en videotechniek. Verkoop, advies en installatie gebeurt vanuit een eigen team van technisch specialisten. Uiteraard gaat dit met de laatste stand van de techniek en jarenlange know-how.

VERHUUR EN EVENT SUPPORT

Bij uw belangrijke live-event staan onze ervaren  technici voor u klaar met audio-, licht- en videotechniek.  Zij hebben de kennis en ontzorgen u met een betrouwbare technische invulling.  Kleine en hele  grote events zijn onze 'core business'. Denk aan  klassieke- en popconcerten, congressen en  bijzondere voorstellingen.

VERKOOP EN INSTALLATIE

Wij zijn zelf ook gebruikers van apparatuur die wij verkopen, en weten dus heel goed wat de toepassingsgebieden en échte mogelijkheden zijn. Mede hierdoor kan  een eerlijk en gefundeerd advies gegeven worden voor uw vaste of mobiele installatie.

REPAIR SHOP

Voor échte reparaties aan professionele video-, licht- en audioapparatuur,  is onze technische dienst het juiste adres.  Onze expertise is  analoog, digitaal en mechanisch. De Pro Facilities TD heeft een regiofunctie voor collegabedrijven.

AV-SYSTEM DESIGN

Voor de technische inrichting en/of  intelligente besturingen van  AVL-techniek in   o.a. boardrooms, theaters, kerken en andere publieksgelegenheden, kunt u bij Pro Facilities terecht.  Ons team buigt zich graag over een efficiënte en duurzame oplossing.

CUSTOM PRODUCTS

Als bestaande, conventionele middelen niet voorhanden zijn, kunnen onze technische experts een systeem ontwerpen. Dit wordt in eigen TD ontwikkeld en samengesteld. Zo kunnen we (soms letterlijk) een aansluiting maken bij speciale wensen in  audio, licht en video techniek.

Copyright Pro Facilities